Hooge Heide
Verblijf op de Veluwe


Tarieven Tuinhuis.

Reserveren
U kunt reserveren door de boekingskalender te raadplegen over beschikbaarheid en daarna  via de contactpagina een bericht te versturen, onder vermelding van het aantal personen, eventuele huisdieren en de gewenste periode. Meestal ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging van uw boeking en de kosten. Met uw aanbetaling is de boeking definitief. U ontvangt ongeveer 1 maand voor aan uw verblijf een mail met verdere informatie over de toegang en het huis.

De minimale huurperiode is twee nachten.

Huurprijzen 2023
Prijs per nacht: €  290,--
Weekeinde (vrijdag tot en met zondag) € 580,--
Lang weekeinde (vrijdag tot en met maandag) €  630,--
Midweek (maandag tot en met vrijdag) €  875,--
Week €  1.150,--
  

De huurprijs is exclusief linnengoed (€ 60,- per verblijf),  exclusief toeristenbelasting (€ 1,25 p.p.p.n.) en eindschoonmaak (€ 90,-) maar inclusief wifi, elektriciteit, water en verwarming. Een borgsom van € 500,- dient te worden betaald. Deze wordt, bij correct bewonen van het huis, binnen twee weken gerestitueerd.

Huisdieren
Honden zijn welkom op de Hooge Heide, katten in overleg. De honden van de familie zijn ook regelmatig mee en vinden het altijd fantastisch. We gunnen andere honden-bazen ook zo’n geweldige tijd op deze unieke plek. We gaan er wel van uit dat huisdieren niets kapot maken. Neem zelf kleedjes mee voor het meubilair en bedenk dat er geen omheining of hek is. Deuren en verfwerk zijn van hout en antiek – dat kan snel beschadigen door (honden-) nagels of opspringen. Het verblijf per huisdier is gratis, wel zijn de additionele schoonmaakkosten van € 30,- per dier verschuldigd.

Aankomst en vertrek
Het huis is beschikbaar voor weekends, lange weekends, midweken en weken. Op de dag van aankomst kunt u beschikken over het huis vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek dient u voor 9.30 uur het huis te verlaten.