Hooge Heide
Verblijf op de Veluwe


Tarieven Tuinhuis.

Reserveren
De minimale leeftijd van de hoofdhuurder dient 34 jaar te zijn. Om te reserveren, check de boekingskalender op beschikbaarheid en mail ons via info@hoogeheide.nl of via het formulier 'reservering'. Graag het aantal personen (volwassenen /kinderen/baby) en huisdieren aangeven met de gewenste periode. Meestal ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging van uw boeking en de kosten. Met uw aanbetaling is de boeking definitief. U ontvangt na boeking een mail met de handleiding voor het huis. Hierin staan ook de huisregels en wat tips voor de eerste boodschappen. U ontvangt ca. twee weken voor uw verblijf een mail met verdere informatie over de toegang en de sleutel.

De minimale huurperiode is twee nachten. De aankomsttijd is 15 uur, op de dag van vertrek dient u uiterlijk om 9:30 uur het huis te hebben verlaten.

Het Tuinhuis heeft twee verschillende tarieven: een tarief voor kleine gezelschappen tot 4 personen, en een tarief voor grotere gezelschappen. We maken dit onderscheid omdat het Tuinhuis voor beide doelgroepen een heel fijn verblijf is, maar de intensiteit van het gebruik van het huis heel verschillend is. Met de wat hogere prijsstelling dragen grotere gezelschappen in onze visie op gelijke wijze bij aan het beheer en onderhoud van het huis.

Boeken voor het najaar 2024 is nog mogelijk.

Huurprijzen 2024/2025       1 - 4 personen
Prijs per nacht: €  360,--
Weekeinde (vrijdagmiddag tot en met zondagochtend) € 720,--
Lang weekeinde (vrijdagmiddag tot en met maandagochtend) €  795,--
Mid
week (maandagmiddag tot en met vrijdagochtend) €  990,--
Week
 (aankomstdag vanaf  15 u, vertrekdag tot uiterlijk 9:30 u) € 1.490,--

De bijkomende kosten zijn:

  • linnengoed € 65,- per verblijf inclusief badlinnen
  • toeristenbelasting € 1,40 pp/pn (onder voorbehoud van wijzigingen door de gemeente)
  • eindschoonmaak € 95,-
  • bijdrage huisdier € 45,-- per dier

De borg bedraagt € 650,- en dient samen met de huur vooraf te worden betaald. De borg wordt, bij correct bewonen van het huis, binnen twee weken gerestitueerd. 

Huurprijzen 2025       5 - 8 personen
Prijs per nacht: €  425,--
Weekeinde (vrijdagmiddag tot en met zondagochtend) € 850,--
Lang weekeinde (vrijdagmiddag tot en met maandagochtend) €  995,--
Midweek (maandagmiddag tot en met vrijdagochtend) €  1.250,--
Week (aankomstdag vanaf 15 u, vertrekdag tot uiterlijk 9:30 uur) €  1.820,--

De bijkomende kosten zijn:

  • linnengoed € 90,- per verblijf exclusief badlinnen
  • toeristenbelasting € 1,40 pp/pn, onder voorbehoud van wijzigingen door de gemeente
  • eindschoonmaak € 125,-
  • bijdrage huisdier € 45,-- per dier
  • keuze: badlinnen € 10,-- per persoon

De borg bedraagt € 900,- en dient samen met de huur vooraf te worden betaald. De borg wordt, bij correct bewonen van het huis, binnen twee weken gerestitueerd. 

Huisdieren
Honden zijn welkom op de Hooge Heide. De honden van de familie zijn ook regelmatig mee en vinden het altijd fantastisch. We gunnen andere honden-bazen ook zo’n geweldige tijd op deze unieke plek. We gaan er wel van uit dat huisdieren niets kapot maken. Neem zelf kleedjes mee voor het meubilair en bedenk dat er geen omheining of hek is. Het verblijf per huisdier is gratis, wel zijn de additionele schoonmaakkosten van € 45,- per dier verschuldigd.