Hooge Heide
Verblijf op de Veluwe

Tarieven Bovenhuis.

De minimale leeftijd van de hoofdhuurder dient 34 jaar te zijn. Om te reserveren, check de boekingskalender op beschikbaarheid en mail ons via info@hoogeheide.nl of via het formulier 'reservering'. Graag het aantal personen (volwassenen /kinderen/baby) en huisdieren aangeven met de gewenste periode. Meestal ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging van uw boeking en de kosten. Met uw aanbetaling is de boeking definitief. U ontvangt na boeking een mail met de handleiding voor het huis. Hierin staan ook de huisregels en wat tips voor de eerste boodschappen. U ontvangt ca. twee weken voor uw verblijf een mail met verdere informatie over de toegang en de sleutel.

De minimale huurperiode is twee nachten.

Huurprijzen 2024
Prijs per nacht: €  340,--
Weekeinde (vrijdag tot en met zondag) € 650,--
Lang weekeinde (vrijdag tot en met maandag) €  720,--
Midweek (maandag tot en met vrijdag) €  900,--
Week €  1.380,--

De bijkomende kosten zijn:

  • linnengoed € 60,- per verblijf
  •  toeristenbelasting € 1,40 pp/pn
  • eindschoonmaak € 95,- 
  • bijdrage huisdier € 35,-- per dier
  • keuze: boeken hot tub, gebruiksklaar € 180,--

De borg bedraagt € 600,- en dient samen met de huur vooraf te worden betaald. De borg wordt, bij correct bewonen van het huis, binnen twee weken gerestitueerd.

Huisdieren
Honden zijn welkom op de Hooge Heide. De honden van de familie zijn ook regelmatig mee en vinden het altijd fantastisch. We gunnen andere honden-bazen ook zo’n geweldige tijd op deze unieke plek. We gaan er wel van uit dat huisdieren niets kapot maken. Neem zelf kleedjes mee voor het meubilair en bedenk dat er geen omheining of hek is. Deuren en verfwerk zijn van hout en antiek – dat kan snel beschadigen door (honden-) nagels of opspringen. De kosten zijn € 35,- per dier.

Aankomst en vertrek
Het huis is beschikbaar voor weken, midweken, lange weekends en weekends. Op de dag van aankomst kunt u beschikken over het huis vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek dient u voor 9.30 uur het huis te verlaten.